Philips Stavblender (700 watt)

 

[one_third]Stavblender fra Philips[/one_third]

Philips Stavblender (700 watt + ekstra grej)

Denne stavblender fra Philips er hvad man ville kalde en luksus stavblender. Den blender fantastisk. En stavblender med 700 watt kan som kan blende stort set alt. De fleste stavblendere ligger et sted omkring 250-400 watt, men dette powerhouse af en stavblender har altså 700. Du kan sagtens blende grøntsager, frugt og isterninger med denne Philips stavblender. Vi anbefaler den på det kraftigste hvis du skal have dig en lækker blender som ikke fylder så meget.

  • Lækker stavblender med medfølgende tilbehør
  • En stærk motor med hele 700 watt
  • Knivene skærer bode vandret og lodret (meget effektivt)
  • Den sprøjter ikke grundet endeformen på den

Gå direkte til tilbud >

 

 

Se stavblenderen i videoen herunder

Du ser desværre ikke blenderen i brug i videoen, men en britisk mand pakker den ud og viser dig hvad der følger med. Derudover fortæller han løbende hvordan produkter føles, at have i hånden og om det virker til, at være af god eller dårlig kvalitet. Den stavblender som han pakker ud er næsten samme model. Den han pakker ud er en smule ældre og derfor har motoren på hans 100 watt mindre.

Han har altså lige modtaget sin nye blender. Han understreger, at den er temmelig billig trods dets lækre design og gode funktionalitet. Han pakker den ud og viser nogle af de ting du får med. Den er desværre på engelsk, men vi håber de fleste forstår hvad han siger alligevel. Til jer som ikke helt kan fange det så er han generelt meget begejstret for stavblenderen og synes den virker utrolig solid.

 

100% tilfredshed eller alle pengene tilbage

60 dages returret

Philips har valgt, at tilbyde dig at prøve produktet i 60 dage og sende det tilbage imod fuld returret hvis du ikke er 100% tilfreds med det. Det siger meget om kvaliteten af deres produkter. De laver nogle knaldgode produkter – ellers havde de heller ikke turet gøre dette på fast basis. Du bør dog udnytte det til fulde og om ikke andet prøve denne blender.. hvad har du og tabe? Det gratis.

Philips Stavblender 700W

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *